5 Easy Facts About خواص خوردن عناب خشک در بارداری Described
5 Easy Facts About خواص خوردن عناب خشک در بارداری Described
Blog Article
خواص درمانی عناب خشک آن را دارویی طبیعی و پرخاصیت برای اندامها و سیستمهای مختلف بدن تبدیل کرده است:
این مطلب صرفا اطلاعات عمومی است و هرگز جایگزین توصیه پزشک متخصص نیست. قبل از انجام هر اقدامی حتما با یک پزشک متخصص ملاقات و از توصیه های او پیروی کنید. اطلاعات بیشتر
در بخش های قبلی به خاصیت عناب اشاره کردیم که نشان میداد عناب برای تمام ارگانهای بدن اهمیت دارد. همانطور که میدانید هیچ ماده غذایی کاملا بدون عوارض نیست و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد ایجاد مشکل نماید.
بسیاری از تحقیقات تأیید کردهاند که با توجه به اینکه عناب میتواند از استرس اکسیداتیو و اختلالات التهابی جلوگیری کند، در نتیجه از کبد محافظت میکند. همچنین دیده شده است که عصارههای پلیساکاریدی عناب اثر قابل توجهی بر استئاتوز کبدی ناشی از فروکتوز (حالت خفیفی از بیماری کبد که در اثر مصرف زیاد از حد قند فروکتوز موجود در میوهها، آبمیوهها، سبزیجات و عسل، ایجاد میشود و در آن قطرات چربی درون سلولهای کبد یافت میشود) و دیس لیپیدمی (کبد چرب غیر الکلی) از طریق کاهش سطح گلوکز و انسولین دارند.
علاوه بر خاصیت عناب برای کبد چرب این میوه به عملکرد کلیه نیز کمک میکند.عناب باعث افزایش ادرار میشود، همچنین مجاری ادرار را گشاد میکند، در بیماریهای کلیوی از جمله کسانی که مشکل در دفع سنگهای کلیه دارند ، موجب دفع سنگشان میشود.
کربوهیدراتها: میزان فیبر خوراکی موجود در این میوه بالا بوده و یکی از دلایل خواص مفید عناب است. همچنین خواص عناب خشک نی نی سایت این میزان فیبر باعث ایجاد احساس سیری در فرد شده و به لاغری و کاهش وزن کمک میکند. عناب حاوی پکتین نیز است که با رسیدن میوه افزایش مییابد. پکتین میوه عناب دارای درجه استریفیکاسیون پایینی است (یعنی این پلی ساکارید به میزان کمی وارد واکنش با گروههای الکلی میشود) و میتواند به عنوان ژلکننده و قوامدهنده در صنایع مختلف غذایی استفاده شود.
بنابراین یکی دیگر از فواید عناب خشک برای زنان ادرارآوری عناب و کمک به بهبود عفونت خفیف اندام تناسلی است.
کشت عناب تنها مختص ایران نیست و در کشورهای دیگری چون هند، پاکستان و حتی جنوب چین و اروپا نیز این میوه کشت میشود.
عناب تازه و خشک هر دو از منابع بسیار خوب برای تامین ویتامین ث هستند. صد گرم عناب تازه حدود ۶۹ میلیگرم ویتامین ث دارد که ۱۱۵ درصد یعنی بیش از میزان مصرف توصیه شده در روز است.
برگهای گیاه عناب را خشک میکنند و در بوتان استفاده میکنند.
عناب را خرمای سرخ چینی نیز نامیدهاند. در حال حاضر عناب در بسیاری از مناطق غرب آسیا و نیز در چین، کره و ژاپن، هم بهصورت وحشی میروید و هم کشت میشود.
فیبر موجود در عناب باعث بهبود دستگاه گوارش و هضم غذا میگردد. همچنین ساپونینهای موجود در این میوه نیز باعث بهبود حرکت غذا داخل روده میشود و سرعت و کیفیت جذب غذای شما را به حدقابل توجهی افزایش میدهد.
عناب تازه رسیده، قرمز تیره یا بنفش به نظر میرسد و ممکن است پوست چروکیدهای داشته باشد. خواص عناب تازه زمانی بیشتر خودش را نشان میدهد که به لطف شیرینی و بافتی که دارد در مصارف روزانه استفاده میشود.
همانطوری که در بخش دوم اشاره کردیم، میوه عناب دارای آهن و فسفر بسیار زیادی است که به بهبود کمخونی کمک میکند و شما را از شر این مشکل بزرگ آزاد نماید.